Fenerli engelliye imzalı forma sürprizi

İl Emniyet Müdürü Tokyay, kas hastası Kızılarslan'a Fenerbahçeli Moussa Sow'un imzalı formasını hediye etti

SİİRT (AA) - Siirt'te halk arasında kas hastalığı olarak bilinen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası 19 yaşındaki İdris Kızılaslan'a Fenerbahçeli oyuncu Moussa Sow'un imzaladığı forması hediye edildi.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nce yürütülen "Engelleri Kaldıralım Projesi" kapsamında, geçtiğimiz günlerde kendisine akülü araç hediye edilen Kızılaslan'a İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, forma sözü verdi.

Tokyay'ın girişimleriyle Moussa Sow'un imzaladığı forma, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Nihat Özdemir tarafından İl Emniyet Müdürlüğü'ne gönderildi.

Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Tokyay, beraberinde getirdiği forma ve kulübün diğer ürünlerini Kızılaslan'a hediye etti.

Kızılaslan, teşekkür ederek, "Emniyet Müdürümüz bana çok güzel bir sürpriz yaptı. Bu anı hiçbir zaman unutmayacağım. Moussa Sow ve Fenerbahçe'nin bütün futbolcularını çok seviyorum. Allah razı olsun." diye konuştu.

Baba Hasan Kızılaslan da 4 çocuğu olduğunu ve oğlu İdris'in 8 yaşından beri kas hastalığı nedeniyle yürüyemediğini söyledi.

Oğluna forma heyecanı yaşatan Tokyay'a teşekkür eden baba Kızılaslan, şöyle konuştu:

"Oğlum fanatik bir Fenerbahçelidir. Evde sürekli Fenerbahçe maçlarını izliyor ve hiçbirini kaçırmamaya özen gösteriyor. Geçtiğimiz günlerde akülü araç hediye edildiği zaman Emniyet Müdürümüz Mustafa Tokyay oğluma forma sözü vermişti. Çok kısa bir sürede oğluma en sevdiği futbolcu olan Moussa Sow'un imzalı forması ve kulübün diğer lisanslı ürünleri hediye edildi. Oğluma bu sevinci yaşatan herkesten Allah razı olsun."

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI