Fenerbahçe'ye Vesely'den kötü haber

Spor Toto Basketbol Ligi'ndeki Pınar Karşıyaka maçında sakatlanan Vesely, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe'nin Spor Toto Basketbol Ligi'nde İzmir deplasmanında Pınar Karşıyaka'ya 86-81 mağlup olduğu maçta sakatlanan sarı-lacivertli basketbolcu Jan Vesely, en az 6 hafta sahalardan uzak kalacak.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, karşılaşmanın 3. periyodunda sakatlanan ve kalan bölümünde forma giyemeyen Vesely'e yapılan ilk kontrollerinin ardından, sporcunun sağ ayak aşil tendonunda travmaya bağlı yaralanma tespit edildiği bildirildi.

Takımın forvet oyuncusu Vesely'nin en az altı hafta forma giyemeyeceği belirtilirken, sağlık durumu ve tedavi programının yapılacak detaylı kontrollerin ardından netleşeceği kaydedildi.

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti
Konyaspor - Fenerbahçe maçının VAR’ı belli oldu
Ederson maden buldu gitmek istemiyor
Bayern abarttı! Kimseye kupa kalmadı! Neuer 13. kez gördü
Süper Lig'in kapısından dönen 60 yıllık kulüp küme düştü