Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi şampiyonluğu

- Sarı-lacivertli erkek basketbol takımının, Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u yenerek şampiyon olması Adıyaman'da kutlandı- Fenerbahçe ile Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu kol kola girerek kutladı


ADIYAMAN (AA) - Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali organizasyonunda Fenerbahçe ile Yunanistan'ın Olympiakos takımı arasında oynanan şampiyonluk maçı için Adıyaman'da dev ekran kuruldu.

Adıyaman Belediyesi tarafından belediye otopark alanına kurulan dev ekrandan maçı izleyen çok sayıda taraftar, karşılaşma oynanırken büyük heyecan yaşadı.

Fenerbahçe lehine tezahürat yapan taraftarlar, sarı-lacivertlilerin karşılaşmayı 80-64 kazanmasının ardından Sümer Meydanı'nda sevinç gösterilerinde bulundu.

Fenerbahçe ile Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu kol kola girerek kutladı.

AA

Spor Haberleri

Milli takım kariyerini noktalayan kaleci Mert Günok’a veda
Türkiye Fransa'ya tek golle yenildi
A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını tamamladı
Fransa Milli Takımı Kocaeli’de
Süper Lig'de En Çok Kart Gösteren Ve Penaltı Veren Hakemler