Fenerbahçe'nin Antalya kampı

- Antrenmanı, sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç da takip etti


ANTALYA (AA) - Fenerbahçe Futbol Takımı, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdü.

Antalya'nın Belek Turizm Merkezi'nde kamp yapan sarı-lacivertli takım, günün ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idman, top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik organizasyonlar üzerinde durulduğu öğrenildi.

Antrenmanı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da takip etti. Başkan Koç, idmanı yönetim kurulu üyeleri Selahattin Baki ve Mustafa Kemal Danabaş ile izledi. Ali Koç, saha kenarında bir süre idari menajer Volkan Ballı ile sohbet etti.

Öte yandan antrenmandan önce engelli bir Fenerbahçe taraftarı, ayaklarıyla yaptığı Ali Koç resmini sarı-lacivertli kulübün başkanına hediye etti.


Spor Haberleri

Fenerbahçe Taraftarından Şampiyonluk Provası! Nasıl Yapıldığını Unuttuk
Kayserispor İçin Birlik Mesajı: "Yeniden Ayağa Kalkacağız"
YAPRAK DÖKER BİR YANIMIZ BİR YANIMIZ BAHAR BAHÇE
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Galatasaray’a tebrik mesajı
YERLİ VE MİLLİ