Fenerbahçe'den TFF'ye başvuru

- Sarı-lacivertli kulüp, 2017-2018 futbol sezonuna Lefter Küçükandonyadis ve Faruk Ilgaz isimlerinin verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna başvuruda bulundu


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü, 2017-2018 futbol sezonuna Lefter Küçükandonyadis ve Faruk Ilgaz isimlerinin verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu imzasıyla TFF'ye yazı gönderildiği belirtildi.

Gönderilen yazıda, "TFF Süper Lig sezonlarının efsane oyuncuların ve yöneticilerinin isimlerinin verilmesi kapsamında, 2017-2018 futbol sezonu için değerlendirilmek üzere, spor tarihimize geçen efsane oyuncularımızdan Lefter Küçükandonyadis ve yine kulübümüzün efsane başkanlarından Faruk Ilgaz'ın isminin verilmesini değerlendirmelerinize arz ederiz." ifadeleri kullanıldı.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig’de derbi haftası! Lider Galatasaray farkı korudu
Hayri Çavuşoğlu Hakkındaki Bahis İddiaları Çöktü: PFDK “Ceza Verilmesine Yer Yok” Kararı Verdi
Cimbom çeyrek final istiyor! Konuk Liverpool
Werner Lorant'ın yardımcılığını yapmıştı! Engin Fırat hayatını kaybetti
Fenerbahçe'den Samsunspor'a Sert Yanıt