Fenerbahçe’de yeni transfer Rodrigo Becao, ilk antrenmanına çıktı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Rodrigo Becao da takımla ilk idmanına çıktı.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma, koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden idman, dayanıklılık koşularıyla tamamladı. Antrenmanda yeni transfer Rodrigo Becao da yer aldı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarına yarın yapacağı çalışmayla devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Bundesliga’ya kadın eli değdi
Konyaspor uğurlu geldi 10 maçta 7 gol attı
Konya'da o fotoğrafı çekene 30 bin lira ödül
Konya'da kupa sahibini buldu
SERDAL ADALI, SERGEN YALÇIN, CERNY VE AGBADOU, PFDK’YA SEVK EDİLDİ