Fenerbahçe'de gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

- Sarı-lacivertliler, Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda 31 Ocak Çarşamba günü deplasmanda TFF 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor ile yapacağı çeyrek final ilk maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli ekip, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda dünkü Trabzonspor karşılaşmasında forma giyen futbolcuların yenilenme çalışması yaptığı bildirildi.

Diğer oyuncuların ise koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı kaydedildi. Antrenmanın, dar alanda çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı.

Fenerbahçe, Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

AA

Spor Haberleri

Gece maratonuna 370 sporcu
2026 FIFA Dünya Kupası’nda son 16
Fenerbahçe'den Dev Stoper Hamlesi: Nathan Aké İmzayı Attı
DÜNYA KUPASI KURALLARI TÜRKİYE'YE GELİYOR
TV8 Out ATV In! 4 Dev Karşılaşma Burada Yayınlanacak