Fenerbahçe'de Bursaspor maçı hazırlıkları

Alper Potuk ve Mehmet Topuz takımla çalıştı


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 20 Şubat Cumartesi günü Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, UEFA Avrupa Ligi maçında forma giyen oyuncuların aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptıkları belirtildi. Diğer futbolcuların ise ısınma ve çabukluk, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla, çift kale maçın ardından bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladıkları duyuruldu.

Lokomotiv Moskova maçında dizine darbe alan Alper Potuk ile Mehmet Topuz'un takımla çalıştıkları açıklanırken, Abdoulaye Ba, Lazar Markovic ve Raul Meireles'in ise özel program dahilinde idman yaptıkları kaydedildi.

Sarı-lacivertli takım, Bursaspor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de Dev Randevu: Zirvenin Kaderi Bu Derbiyle Çizilecek!
KONYASPOR AKLANDI
Dünya Kupası Kapısı Aralandı: Milliler Finalde Rakibini Bekliyor!
Karatay Belediyespor Parkede Devleşti
Romanya'da Mehmet Topal Dönemi Yeniden Başlıyor!