Fenerbahçe:2 - Lazio:0 maçın golleri TIKLA İZLE

Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında Lazio'yu ağırlayan Fenerbahçe, iki topunun direkten döndüğü maçta 10 kişilik rakibini Webo (p) ve Kuyt'ın golleriyle 2-0 yendi ve büyük avantaj yakaladı.

Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında sahasında Lazio'yu ağırlayan Fenerbahçe, iki topunun direkten döndüğü maçta 10 kişilik rakibini Webo (p) ve Kuyt'ın golleriyle 2-0 yendi ve büyük avantaj yakaladı.
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile İtalyan ekibi Lazio karşı karşıya geldi. Sow ve Meireles ile 2 topu direkten dönen Sarı-Lacivertliler, 10 kişi kalan rakibini Webo (P) ve Kuyt'ın golleriyle 2-0 mağlup etti ve Roma'da seyircisiz oynanacak maç öncesi büyük avantaj sağladı.
 
Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanan müsabakaya iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de Moussa Sow'un şutu 17. dakikada direkte patladı. Lazio defansının yaptığı hatanın ardından topu önünde bulan Senegalli golcü vakit kaybetmeden kaleyi yoklarken, top kaleci Marchetti müdahalesinin de etkisiyle direkten döndü. Sarı-Lacivertliler'in oyun olarak üstün olduğu ilk devre golsüz noktalanırken, Lazio'nun Nijeryalı futbolcusu Ogenyi Onazi 46'da Cristian'a yaptığı hareket sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek takımını eksik bıraktı. Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Raul Meireles 49'da ceza sahası dışından kaleyi yoklarken topu direğe nişanladı. Dakika 77'de Caner Erkin ile hava topuna çıkan Radu ceza sahasında topa elle müdahalede bulunurken, İskoç hakem William Collum penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Pierre Webo kaleciyi topla kaleciyi ayrı köşelere yolladı ve Fenerbahçe'ye 1-0'lık üstünlüğü getirdi. Dakika 90'da Caner Erkin'in serbest vuruşunda Lazio kalecisi Marchetti'den seken topu iyi takip eden Dirk Kuyt farkı ikiye taşıdı ve karşılaşmanın skorunu 2-0 olarak tayin etti.
Bu mücadelenin rövanşı 11 Nisan tarihinde Roma Olimpiyat Stadı'nda seyircisiz oynanacak.

MAÇIN GOLLERİNİ

Spor Haberleri

Süper Lig’in 36. haftasında tüm maçlar aynı anda oynanacak
UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yarı final
Konyaspor'un ne yaptığını anlayan var mı?
Fenerbahçe'nin Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu
Akşehir Olimpik ve Paralimpik Spor Kulübü finalde