Fenerbahçe yönetimi olağanüstü toplanıyor

Sarı-lacivertli yöneticiler yarınki toplantıda, takım otobüsüne yönelik silahlı saldırıyı masaya yatıracak

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, futbol takımı kafilesini taşıyan otobüse yönelik silahlı saldırıyı değerlendirmek üzere yarın olağanüstü toplantı yapacak. 

Aziz Yıldırım başkanlığında, kulüp binasında gerçekleştirilecek toplantının ardından açıklama yapılması bekleniyor. 

Sarı-lacivertli kulüp geç saatlerde yaptığı açıklamada, konuyla ilgili ayrıntılı karar ve açıklamaları, yarın gerçekleştirilecek olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sonrası kamuoyu ile paylaşacağını duyurmuştu.

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Çaykur Rizespor maçı sonrası sarı-lacivertli takımı taşıyan otobüse yapılan saldırı nedeniyle Mersin İdmanyurdu kupa maçının ileri bir tarihte oynatılması kararı alındığı bildirildi. 

Mersin İdmanyurdu maçının ertelenmesinin ardından Fenerbahçe Futbol Takımı'nın antrenman programı da değişti. Takımın yarını izinli geçireceği, Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinin hazırlıklarına ise 7 Nisan Salı günü başlayacağı açıklandı. 

Spor Haberleri

Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması
Fenerbahçe, ligdeki ilk galibiyetini Konyaspor'dan aldı
Fenerbahçe’den Konyaspor’a karşı 5 maçlık seri
SAHADAN SEDYEYLE ÇIKTI
Fenerbahçe'de Sıcak Gelişme: Mahkeme Kararıyla İade Edilen Locada Şok Eden Görüntü