Fenerbahçe-Osmanlıspor maçına doğru

3 Nisan Pazar günü yapılacak maç öncesi Kadıköy'deki bazı yollar güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılacak


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 3 Nisan Pazar günü yapılacak Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı öncesi Kadıköy'deki bazı yollar güvenlik nedeniyle trafiğe kapatılacak.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, maça araçlarıyla gelecek taraftarlar tedbir almaları için uyarılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"İstanbul Valiliğince alınan kararlar doğrultusunda, 2015-2016 Futbol Sezonu sonuna kadar Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak olan maçlarla alakalı güvenlik tedbirleri kapsamında, bu hafta sonu stadımızda oynanacak olan Fenerbahçe-Osmanlıspor maçı itibariyle müsabaka günü maç saatinden 3 saat öncesinden, müsabaka bitiminden 1 saat sonraya kadarki süre içerisinde, Bağdat Caddesi-Bostancı gidiş güzergahı (Hasanpaşa kavşağından Kızıltoprak ışıklara kadar) ve Recep Peker Caddesi Kızıltoprak-Kurbağalıdere arası çift yön (Yoğurtçu Parkı'ndan Kızıltoprak ışıklara kadar) olmak üzere araç trafiğine kapalı olacaktır."

AA

Gündem Haberleri

Kuraklık üretimi değiştirdi: Elmanın yerini zeytin ve vişne aldı
FIRINDA JİLETİN NE İŞİ VAR?
Türk hava sahasına yaklaşan İHA, F-16’lar tarafından düşürüldü
Scooter kazasında yaralanan genç, taburcu olduktan sonra hayatını kaybetti
ÇELİK KUBBE KONYA'DA GÖREV BAŞINDA