"Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz"

- Mersin Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Aydın:"Lige iyi başlamıştık ancak aynı şekilde sürdüremedik. 6 maçta 3 mağlubiyet yaşadık, 3 de galibiyet aldık"


MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor'un genel menajeri Melahat Aydın, yarın sahalarında yapacakları Fenerbahçe maçını kazanmak istediklerini belirtti.

Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Ligi'nde şanssız bir mağlubiyet aldıklarını ancak ara vermeden Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Yoğun maç temposu içinde olduklarını aktaran Aydın, "Avrupa maçları ve lig bir arada gittiği için dinlenmeye fırsat bulamıyoruz. Ancak biz takımımıza güveniyoruz. Lige iyi başlamıştık ancak aynı şekilde sürdüremedik. 6 maçta 3 mağlubiyet yaşadık, 3 de galibiyet aldık. Yarın sahamızda Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Aydın, iyi oynadıklarını ancak şanssızlıklar yaşadıklarını, bundan sonraki tüm maçları kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

AA

Spor Haberleri

İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi
Süper Lig'de 7. Hafta: Devler Kazandı, Konya Puan Paylaştı