Fenerbahçe, kuvvet çalışması yaptı

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, günün ilk antrenmanında salonda kuvvet çalışması yaptı.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, günün ilk antrenmanında salonda kuvvet çalışması yaptı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında 17 Eylül Pazar günü Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan çalışma salonda gerçekleştirildi. Günün ilk idmanında ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon, core ve kuvvet çalışmaları yapıldı.

Sarı-lacivertliler, hazırlıklarını akşam saatlerinde yapacağı günün ikinci antrenmanıyla sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Levent Şahin’e ilk maçında Fatih Terim desteği
Skriniar’ın durumu kritik
Fenerbahçe’de Ağır Yenilgi Sonrası İtiraf: 5-0 da Olabilirdi
Türk futbolunun tanıdık ismi Sepp Piontek vefat etti
Konyaspor'un Yapamadığını Anadolu Kulübü Yaptı