Fenerbahçe, Göztepe maçı hazırlıklarına devam etti

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma ve kondisyon hareketleriyle başladı. Futbolcular antrenmanın basına açık olan son bölümünde ise şut antrenmanı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Rodrigues idmana katılamazken, sakatlıkları süren Diego Perotti ve Gökhan Gönül ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Meram Belediyespor Ringde Engel Tanımıyor
Spor programları artık bunu yapamayacak
Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'ye geri dönüyor! Kerem de mahkemede
Konyaspor'a tek ödül yok
28. Hafta Hakemleri Açıklandı: Konyaspor'un Maçı Halil Umut Meler’in!