Fenerbahçe derbi hazırlıklarını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geleceği Galatasaray derbisi hazırlıklarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yapılan antrenman ısınma ile başladı. 5'e 2 top kapma yapan sarı-lacivertli futbolcular, idmanın basına kapalı kısmında ise taktik çalışma yaptı.

Dinlendirilen Willian Arao ve Serdar Aziz idmanda yer almazken, sakatlığı bulunan Joao Pedro ise takımdan ayrı koşu yaptı.

Fenerbahçe, derbi hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla devam ettirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti
Beşiktaş'ın forma sponsoru Tera
Antalya'yı Alanya mı kurtaracak? Son 2 maç
Türkiye'den gitti 2 şampiyonluk kazandı