Fenerbahçe 27 yıl sonra penaltı kullandı

Fenerbahçe, Galatasaray karşısında 67. dakikada kazandığı penaltıyla 27 yıl aradan sonra ilk kez Galatasaray'ın sahasında penaltı kullandı.

Fenerbahçe, Galatasaray karşısında 67. dakikada kazandığı penaltıyla 27 yıl aradan sonra ilk kez Galatasaray'ın sahasında penaltı kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de oynanan Galatasaray-Fenerbahçe mücadelesinde sarı-lacivertliler 27 yıl sonra penaltı kazandı. Galatasaray deplasmanında son olarak 4 Mayıs 2011 tarihinde Fenerbahçe, Galatasaray'a o maçta 4-1 mağlup olmuş, sarı-lacivertlilerin tek golü penaltıdan Aykut Kocaman atmıştı.. Bugün oynanan derbide 67. dakikada oluşan penaltıyı gole çeviren Valbuena, Fenerbahçe'nin 27 yıllık penaltı hasretini golle sona erdirmiş oldu.

Spor Haberleri

Barış Birinci Lig'de de var
Beşiktaş teknik direktör bulamadı
Süper Lig’de 13 şehirden takım mücadele edecek
Trabzonspor'un yıldızı veda etti
Çorum FK, Konya’da tarih yazdı