Fener alayında 600 metrelik Türk bayrağı açıldı

Antalya'da, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen fener alayında, 600 metre uzunluğunda Türk bayrağı taşındı

ANTALYA (AA) - Antalya'da Muratpaşa Belediyesince, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla fener alayı düzenlendi.

Ellerinde bayrak, döviz ve Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafları bulunan binlerce Antalyalı, Konyaaltı Beach Park girişinde toplandı.

Geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, caddeye açılan ara sokakları da güvenlik şeridiyle kontrol altına aldı.

Polis helikopterinin de havadan tedbir aldığı etkinliğe katılanlar ellerinde fener, 600 metre uzunluğunda Türk bayrağı ile yaklaşık 2 kilometre yürüdükten sonra Cumhuriyet Meydanı'na ulaştı.

Etkinlik, Duman Grubu konseri ile sona erdi.


AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı