Felaket Geliyorum Diyor! Her Araç Geçişinde Sallanıyor

Bursa'nın Karacabey ilçesi ile Harmanlı Mahallesi arasındaki köprü, her araç geçtiğinde beşik gibi sallanıyor. Yıllardır kullanılmakta olan köprünün bağlantı duvarları dökülürken, sürücüler olası bir kazadan korkuyor.

Bursa’nın Karacabey ilçesi ile Harmanlı Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprü, her araç geçtiğinde beşik gibi sallanarak vatandaşların yüreğini ağzına getiriyor. Yıllar önce yapılan köprünün ömrünü tamamladığı tahmin edilirken, köprü ayakta kalmakta zorlanıyor.

Ağır Tonajlı Araçlar da Geçiyor

Köprünün yapısal zararları göze çarparken, sadece hafif araçların değil, ağır tonajlı kamyon ve tırların da köprüden geçmesi büyük risk oluşturuyor. Bağlantı duvarlarının dökülmesi köprünün taşıma kapasitesinin çoktan aşıldığını ortaya koyuyor.

Vatandaşlardan Acil Müdahale Talebi

Karacabey ve Harmanlı arasında yaşayan vatandaşlar, olası bir kazanın yaşanmaması için yetkililere çağrıda bulundu. “Köprü tehlike saçıyor, yıkılmadan acilen yenilenmeli veya güçlendirilmelidir” diyen sürücüler, geçiş yapmak zorunda kalınca korku içinde olduklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

BURSA Haberleri

Uykusu kaçan ayılar dağ eteklerinde geziyor
93’lük Saffet amca ve eşi, gün görmemiş TOFAŞ’ını satarken ağladı
Uludağ'da yoğun kar yağışı, kar lastiği olmayan araçlar zirveye çıkamıyor
Bursa’yı sis yuttu
Tarihi Arap Şükrü Sokağı’nda tente krizi