Fay hattı yine hareketli! Bir günde 4 deprem

AFAD verilerine göre Doğu Anadolu fay hattı yine hareketlendi. Malatya'da bir günde en yükseği 3.4 şiddetinde 4 deprem meydana geldi

Fay hattı yine hareketli! Bir günde 4 deprem

Doğu Anadoluda sarsıntılar sürüyor, fay hattı yine hareketlendi. Malatya'da bir günde en yükseği 3.4 şiddetinde 4 deprem meydana gelirken vatandaşları büyük deprem korkusu sardı.

AFAD verilerine göre, 29 Ekim saat 08.17'de Pütürge merkezli 2.2 şiddetinde, 29 Ekim saat 14.32'de Hekimhan ilçesi merkezli 1.7 şiddetinde, 29 Ekim'de saat 16.49'da Pütürge merkezli 3.00 şiddetinde, 29 Ekim'de saat 21.25'de Pütürge merkezli 3.4 şiddetinde deprem oldu. Pütürge merkezli 3.4 şiddetinde deprem, Malatya merkezdeki yüksek katlı binalarda da hissedildi.

Öte yandan, Elazığ'ın Sivrice ilçe merkezli 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde komşu şehir Malatya'da da büyük hasarlar meydana gelmiş, bugüne kadar depremden etkilenen bin 200 civarındaki ev oturulmaz raporu verildiğinden yıkılmıştı.

Fay hattı yine hareketli! Bir günde 4 deprem

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tünel İnşaatında Facia: Bir Evin Duvarı Çöktü, Anne ve Bebek Ölümden Döndü
Audi ile traktör çarpıştı: 4 ağır yaralı
Sınava giderken kaza yapan polis memuru hastaneye kaldırıldı
Hastanedeki rüşvet skandalında 7 doktor tutuklandı
Karaman’da Otomobil ile Çarpışan Motokurye Yaralandı