Fatma Nur öğretmeni bıçaklayan lise öğrencisi tutuklandı

İstanbul Çekmeköy’de öğretmen Fatma Nur Çelik’e yönelik bıçaklı saldırının faili olan 17 yaşındaki lise öğrencisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İstanbul’un Çekmeköy ilçesinde öğretmen Fatma Nur Çelik’e yönelik bıçaklı saldırı ile ilgili yürütülen soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

Olayın faili olduğu belirlenen 11. sınıf öğrencisi F.S.B. (17), emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Anadolu Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Savcılıkta ifadesi alınan şüpheli, “görevi başındaki memuru kasten öldürmek” ve “kasten yaralama” suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderildi.

Mahkeme, şüpheli hakkında tutuklama kararı vererek cezaevine gönderilmesine hükmetti.

Okulda bıçaklı saldırı gerçekleşmişti

Olay, Taşdelen Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre 11. sınıf öğrencisi F.S.B., okulda öğretmenler Fatma Nur Çelik (44) ve Z.A. (52) ile öğrenci S.K. (15)’ye bıçakla saldırdı.

Saldırı sonrası yaralanan kişiler hastaneye kaldırılırken, öğretmen Fatma Nur Çelik tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı öğretmen ve öğrencinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Soruşturma sürüyor

Saldırının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan F.S.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelinin tutuklanmasıyla birlikte olayla ilgili adli soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dışişleri Bakanlığından Küresel Sumud Filosuna yapılan saldırı hakkında açıklama
İran lideri Humeyni’nin Türkiye’deki ilk günleri MİT raporlarında
CHP İl Başkanlığı Önünde "Sözleşme" Çatlağı: Gözler Perşembe Gününde!
ARAÇ DENİZİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ
34 hakim ve savcının görev yeri değişti