Fatih'te taklit ürün denetimi

Bir imalathaneye yapılan baskında, ünlü markaların taklidi yaklaşık 5 bin çanta ve cüzdan ele geçirildi - Taklit ürünlerle ilgili bir kişi hakkında işlem yapıldı

İSTANBUL (AA) - Fatih’te bir çanta imalathanesine yapılan baskında, ünlü markaların taklidi yaklaşık 5 bin çanta ve cüzdan ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Laleli'deki 3 katlı bir imalathanede ünlü çanta markalarının taklitlerinin üretildiği bilgisi üzerine harekete geçti.

Söz konusu imalathaneye baskın yapan polis ekipleri, yapılan denetimde ünlü markaların taklidi yaklaşık 5 bin çanta ve cüzdan ele geçirdi.

Bazıları paketlenmiş ve piyasaya sürülmek üzere hazır şekilde bekletilen taklit ürünlere el konuldu.

Taklit ürünlerle ilgili bir kişi hakkında işlem yapıldı.

AA

Gündem Haberleri

Ukrayna’nın vurduğu dev tanker İstanbul Boğazı’ndan geçirildi
Beyaz Et Sektöründe Dev Operasyon: 13 Şirkete Kayyum Atandı
"VATANDAŞIN CEBİNE GÖZ DİKENLER"
Mihrimah Sultan Camii'nde Büyüleyici An! Minare ve Hilal Aynı Karede
Resmi Gazete Kararları: Danıştay ve Yargıtay’a Yeni Üyeler Atandı