Fatih'te taciz iddiası

Öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla vatandaşlarca darbedilen beden eğitimi öğretmeni gözaltına alındı

İSTANBUL (AA) - Fatih'te öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla vatandaşlarca darbedilen öğretmen gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, park yakınında genç bir kızın yardım çağrısını duyan vatandaşlar buraya gitti. Genç kızın taciz iddiası üzerine S.Ö, vatandaşlarca darbedildi. S.Ö, daha sonra ihbar üzerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.

İlçedeki bir lisede beden eğitim öğretmeni olduğu belirtilen S.Ö'nün, bir kız öğrenciyi oyunculuk ajansıyla irtibat kurma vaadiyle taciz ettiği ileri sürüldü. S.Ö'nün yanından uzaklaşan öğrencinin bilgi verdiği ablasının, sesini değiştirip telefonla öğretmenle irtibat kurduğu ve buluşmaya çağırdığı belirtildi.

Buluşma sırasında yaşanan tartışma ve ablanın yardım çağrısı üzerine S.Ö'nün vatandaşlarca darbedildikten sonra polise teslim edildiği dile getirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Dilovası tek çatı altında toplanıyor
ESKİ MİLLETVEKİLİNE ŞOK GÖZALTI
Kurtlar Vadisi’nin Efsane Yalısı Satışta: 170 Milyon TL!
Mart ayında kış geri dönüyor: O illerde kar ve sis etkili olacak!
TÜRK PETROL TANKERİNE İHA SALDIRISI