Fatih’te iş merkezi yangını! Çatı katı alev alevler içinde kaldı

İstanbul Fatih'te 4 katlı bir iş yerinin çatısında çıkan yangında alevler hızla büyüdü. Ekipler alevlerin iş merkezinin yanında bulunan tarihi yapıya sirayet etmemesi için zamanla yarıştı

Fatih'te 4 katlı bir iş yerinin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangın, bu akşam saat 23.10 sıralarında Fatih Atatürk Caddesinde bulunan 4 katlı bir iş merkezinde çıktı. İş merkezinin çatı katı alev alevler içinde kaldı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak iş merkezinin hemen yanında bulunan tarihi yapıya sirayet etmesini önledi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken yangının çıkış sebebine ilişkin için çalışma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

BİR GARİP HIRSIZLIK
Fuhuşa sürüklenen 6 kadın, bidonların arkasından çıktı
Dilovası Yangını Soruşturmasında İki Tutuklama Daha
Ankara'da Tartışmalı Karar: Araç 'Silah' Sayıldı
Adliye Vurgununda Flaş Gelişme: Anahtarlar Kimdeydi?