Fatih’te iki ailenin kavgasında yumruklar konuştu: 1 yaralı

Fatih'te iki aile arasında çıkan tekmeli tokatlı kavgada başından darbe alan 1 kişi yaralandı.

Fatih'te iki aile arasında çıkan tekmeli tokatlı kavgada başından darbe alan 1 kişi yaralandı. Silah sesinin de duyulduğu kavga anı kameralara yansıdı.

İddiaya göre, Fatih İskenderpaşa Mahallesi'nde dün gece iki aile arasında kavga çıktı. Henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada taraflar birbirlerine bıçak ve sopa ile saldırdı. Kavgada başından darbe alarak yaralanan kişinin yardımına çevredeki vatandaşlar koştu. Kavga sırasında silah sesi de duyuldu. Kavga polis ekiplerinin olaya müdahale etmesiyle son buldu. Tarafların birbirlerine tekme tokat saldırdığı anlar ise bir mahalleli tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mermer paletin altında kalan işçi hayatını kaybetti
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulayan tapu müdürü tutuklandı
Galatasaraylı futbolcu Metehan Baltacı hakkında tahliye kararı
Halka arz vaadiyle para toplayan 65 kişiye gözaltı
İzzet Yıldızhan neden tutuklandı? Cinayet dosyasında dikkat çeken detay