Fatih'te hırsızlık operasyonu

Ziynet eşyası çaldıkları ve taksiyle kaçtıkları bildirilen şüphelilerin yakalanması için polis, Vatan, Horhor ile Millet caddeleri başta olmak üzere birçok güzergahta geniş güvenlik önlemi aldı

İSTANBUL (AA) - Ziynet eşyası çaldıkları ve taksiyle kaçtıkları bildirilen şüphelilerin yakalanması için polis ekiplerince operasyon başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, ziynet eşyası çaldığı bildirilen iki kişinin bulunduğu taksinin, Fatih ilçesinde görüldüğü ihbarı üzerine polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

Vatan, Millet ve Horhor caddeleri başta olmak üzere birçok güzergahta trafiği yavaşlatan ekipler, özellikle taksileri durdurarak, arama yapıyor.

Şüphelilerin yaya olarak kaçma ihtimaline karşı motorize ekipleri de ara sokaklarda çalışmalarını sürdürüyor.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?