Fatih’te ’Hanutçu’ denetimi

Fatih'te hanutçulara ve seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirilen denetimde polis tarafından yakalanan şahıslara idari para cezası kesildi.

Fatih'te hanutçulara ve seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştirilen denetimde polis tarafından yakalanan şahıslara idari para cezası kesildi.

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü, Turizm Şube Müdürlüğü ve Güven Timlerinin Fatih genelinde hanutçulara ve seyyar satıcılara karşı 80 polisin katıldığı bir denetim gerçekleştirildi. Beyazıt Meydanı ve çevresinde yapılan denetimlerde hanutçuluk yapan ve seyyar satıcılık yapan 7 kişiye 640 lira kabahatler kanunu ihlalden idari para cezası kesildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!
12 yıldır firari olan eski MİT mensubu Önder Sığırcıkoğlu tutuklandı
Ekrem İmamoğlu Davasında Ara Karar: Suç Ödemeyle Düşebilir
Kırşehir’de belde belediye başkanının şizofreni hastasını darbettiği iddiası