Eyüpsultan’da klima bomba gibi patladı

Eyüpsultan'da müşterilerin de içinde olduğu bir büfenin kliması bomba gibi patladı.

Eyüpsultan'da müşterilerin de içinde olduğu bir büfenin kliması bomba gibi patladı. Paniğe neden olan patlamada ölen yada yaralanan olmazken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Eyüpsultan Emniyettepe Mahallesi Halit Bin Velit caddesi üzerinde bir büfede meydana geldi. İddiaya göre, büfenin arıza yapan şarküteri dolabı tamir edildiği sırada içeriye bir koku yayıldı. İçeriyi havalandırmak isteyen iş yeri sahibi Yunus İnci klimayı açtı. Kısa bir süre sonra klima büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sırasında içeride olan müşteriler büyük bir panik yaşadı. Patlamada ölen yada yaralanan olmazken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, klima biranda patlıyor. Patlama sırasında içeride olan müşteriler ve iş yeri sahibi paniğe kapılarak koşmaya başlıyor. Müşterilerin ve iş yeri sahibinin koşarak büfenin dışına çıktığı görülüyor.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Nilüfer Belediyesi’nde Rüşvet İddianamesi: Bozbey ve Erdem'e Rekor Hapis Cezası
Alanya'da acı haber: Alara Çayı'na düşen 16 yaşındaki Esila hayatını kaybetti
Alanya’da Gazi Eşine Otobüste Şok: Savcılığa Taşındı
Bir evden 18 piton, 21 Mısır ve 3 king yılanı çıktı
Kaldırımı aşarak karşı şeride geçti, ölümden döndü