Eylem hazırlığındaki 2 kadın terörist aranıyor

Emniyet ve istihbarat birimleri, büyük şehirlerde eylem hazırlığında oldukları belirlenen terör örgütü PKK üyesi 2 kadının yakalanması için harekete geçti- Emniyetin 155 ve 140 numaralı telefon hatlarına yapılacak ihbarlarla teröristlerin yakalanmasına ya

ANKARA (AA) - Polis, büyük şehirlerde eylem hazırlığında olduğunu tespit ettiği 2 PKK'lı kadın teröristi arıyor.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, istihbarat birimlerinden gelen bilgi doğrultusunda harekete geçen emniyet birimleri, büyük şehirlerde eylem hazırlığında olduğu belirlenen 2 kadın teröristin yakalanması için tüm personeli uyardı.

Emniyetin "155 Polis İmdat" ve "Alo 140 Terör İhbar Hattı"nı arayarak, PKK'nın kırsal kadrosundan olduğu tespit edilen "Zenda" ve "Emine" kod adlı teröristlerin yakalanmasına katkı sağlayıp bilgi verenlerin ödüllendirileceği belirtildi.

AA

Gündem Haberleri

RAHMİ KOÇ'A SUÇ DUYURUSU
İSMAİLAĞA’DAN SOSYAL MEDYA AÇIKLAMASI
BAKANLIK 15 BİN PERSONEL ALIYOR
Dilan Polat'a sosyal medya yasağı
Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin