Evlilik ve işe alma vaadiyle dolandırıcılık

Malatya'da 9 kişiyi evlilik ve işe alma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen kişi tutuklandı

MALATYA (AA) - Malatya'da, kendisini çeşitli firmalarda üst düzey çalışan birisi olarak tanıtıp 9 kişiyi evlilik ve işe alma vaadiyle dolandırdığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kendisini çeşitli firmalarda üst düzey çalışan birisi olarak tanıtarak, işe koyma vaadiyle çeşitli miktarlarda para almak suretiyle dolandırıcılık yaptığı belirlenen İ.B'yi gözaltına aldı.

Şüphelinin 2 kadınla internette evlilik sitesi üzerinden evlenmek vaadiyle tanıştığı, kendisini Karayollarında inşaat mühendisi olarak tanıttığı ve müştekilerin kredi kartını alarak birinden 2 bin 250, diğerinden de bin 530 lira harcama yaptığı ve cep telefonunu aldığı belirlendi.

Zanlının Şanlıurfa, Gaziantep ve İzmir'de de aynı yöntemle gerçekleştirilen 4 ayrı dolandırıcılık suçunu işlediği tespit edildi.

Şüpheli İ.B, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti