Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatların durumu

- Tedavileri tamamlanan Aytaç Kara ve Azubuike, Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına katılacak


MALATYA (AA) - Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'da sakatlıkları bulunan futbolculardan Aytaç Kara ve Azubuike Okechukwu, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına katılabilecek.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Aytaç Kara'nın sol diz menisküs operasyonu sonrası tedavisinin büyük ölçüde tamamlandığı belirtildi.

Süper Lig'in 7. haftasında Atiker Konyaspor maçında sakatlanan Azubuike'nin de iyileştiği bildirildi.

Her iki futbolcunun da Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda oynayacakları Aytemiz Alanyaspor maçı hazırlıklarına katılabileceği ifade edildi.

Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası 4. turundaki Ofspor maçında sağ uyluk arka adalesinde yırtık oluşan Rahman Buğra Çağıran'ın da sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

AA

Spor Haberleri

Göztepe'yi Avrupa'ya buradan gidecek
Bursaspor artık gün sayıyor
Galatasaray ne kadar kazandı?
Süper Lig'in flaş ekibiydi ilçe takımından 7 yedi
VAR Wimbledon’a girdi