Evde ölü bulunan sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş Adana’da defnedildi

ABD'de kaldığı evde ölü bulunan 28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, memleketi Adana'da toprağa verildi.

Bir televizyon yarışmasıyla ünlenen Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, geçen haftalarda ABD'de kaldığı evde ölü bulundu.

Taktaş'ın cenazesi, hava yoluyla getirildiği Adana'da dün Kabasakal Mezarlığı'nda toprağa verildi. Taktaş'ın mezarına kırmızı çiçekler dikildiği görüldü.

Taktaş'ın ailesi, daha önce de darbedilen kızlarının cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia etti. Aile, avukatları aracılığıyla Türk asıllı ABD vatandaşı olan kızlarının sevgilisi Andre Can F.'den şikayetçi oldu.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Taktaş'ın sosyal medya hesabının da sevgilisi tarafından ele geçirildiği iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Katar Şehidi Binbaşı Sinan Taştekin Memleketinde Dualarla Karşılandı
Genç Paramedik Hamit Aras’ın Katilinden Kan Donduran Savunma
GENÇ ÇİFT ÖLÜMDEN DÖNDÜ
5 vekil salona alınmayacak
19 yaşındaki genci hayattan koparan cinayet anına ait görüntüler ortaya çıktı