Evde iş vaadiyle 2 milyon 750 bin TL’lik vurgun

Sosyal medya platformları üzerinden evde sabun ve çorap paketleme işi yapma vaadiyle verdikleri ilanla yaklaşık 2 milyon 750 bin TL'lik vurgun yapan 3 kişi Afyonkarahisar merkezli 3 ilde yapılan operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri "Bilişim Sistemlerinin Kullanılması Suretiyle Nitelikli Dolandırıcılık" şikayetleri üzerine harekete geçti.

Ekipler yaptıkları incelemede sosyal medya platformları üzerinden evde sabun ve çorap paketleme işi yapma vaadiyle ilanlar verilerek 30 vatandaşın mağdur edildiği ve yaklaşık 2 milyon 750 bin TL tutarında haksız kazanç elde edildiği tespit edildi.

Ekipler ardından Afyonkarahisar merkezli Erzurum ve Osmaniye illerinde eş zamanlı operasyon yaptılar. Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Afyonkarahisar'a getirilen 3 kişiden ikisi tutuklanırken, biri ise savcılık ifadesi ardından serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

50 yıl hapisle aranıyordu gardıropta yakalandı
Yayaya çarpan araç bu hale geldi! Sürücü kaçtı
KONYALI AİLE AFYON'DA KAZA YAPTI
Asker eğlencesinde cinayet
MARAŞ'TAN ACI HABER GELDİ