Evde çıkan yangında anne, baba ve çocuk dumandan etkilendi

Uşak'ta bir ikamette çıkan yangında anne, baba ve yaşı küçük çocukları dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.

Uşak'ta bir ikamette çıkan yangında anne, baba ve yaşı küçük çocukları dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Aile üyelerinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Uşak'ta Fevzi Çakmak Mahallesi 1. Dirgen Sokak'ta 3 katlı bir apartmanın 2. katında yangın çıktı. İhbarlar sonrası olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde bulunan anne, baba ve çocukları dumandan etkilendiler ve sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldılar. Yangın, ekiplerin titiz çalışmasıyla söndürülürken hastaneye kaldırılan aile bireylerinin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Marketteki müşteri hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan EGO otobüsünü son anda fark etti, kurtuldu
Haluk Levent'in firari yardımcısı noterde yakayı ele verdi
Yanlış kan veren hemşireye meslekten men cezası
Nasuh Mahruki tutuklandı