Evde çıkan yangına ilk müdahaleyi komşular yaptı

Adana'nın Kozan ilçesinde bir evde çıkan yangın komşuların zamanında müdahalesi sonucu itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir evde çıkan yangın komşuların zamanında müdahalesi sonucu itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, Taş Mahallesi, Kılınç Sokakta İbrahim Hakverdi'ye ait evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören komşular hortumlarla ve kovalarla yangına müdahale etmeye başladı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri çıkan yangına kısa süre içerisinde müdahale etti. Yangın kontrol altına alınırken, evin sahibi İbrahim Hakverdi'de eve geldi. Çıkan yangında evin salon kısmı tamamen yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangında komşuların ilk müdahalesi evin tamamen yanmasını engellerken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Milyonları Cebe İndirdiler: Dernek Adı Altında Dev Vurgun
28 milyon lira değerinde sahte altın ele geçirildi
Muhittin Böcek ve Ailesine Rüşvet Soruşturması: Tüm Mal Varlıklarına El Konuldu!
Antalya'daki Sır Perdesi Aralandı: Kübra Yapıcı Cinayeti Aydınlatıldı
Kaza diye kapatılan dosya yeniden açılınca cinayet çözüldü