Evde bunalan kendini sahile attı

Antalya'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar gün içerisinde 42 dereceye kadar yükseliyor. Ayrıca, nem oranının yüzde 70'e kadar çıktığı Antalya'da, sıcaktan bunalan vatandaşlar, geceleri serinlemek için Konyaaltı Sahili'ne akın ediyor.

Sıcaklık ve Nem Oranları Rekor Seviyelere Ulaştı

Antalya'da sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor ve gündüzleri 42 dereceye kadar yükseliyor. Nem oranının yüzde 70'e kadar çıktığı şehirde, sıcak ve nemli hava, vatandaşların serinlemek için farklı çözümler aramasına neden oluyor.

Konyaaltı Sahili'nde Serinleme Çabaları

Antalyalılar, yüksek sıcaklık ve nemden bunalarak serinlemek için dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde sabahlıyor. Geceleri 30 dereceye kadar düşen sıcaklıklar bile vatandaşları rahatlatmaya yetmiyor. Sahilde çadır kuran veya battaniyeler sererek uyuyan vatandaşlar, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte denize girerek serinliyorlar.

Deniz Suyu Sıcaklığı İdeal Seviyede

Deniz suyu sıcaklığının ortalama 28 derece olduğu Konyaaltı Sahili, hem serinlemek hem de rahatlamak isteyen vatandaşlar için ideal bir ortam sunuyor. Sıcaktan bunalan vatandaşlar, denize girerek serinlerken, aynı zamanda geceyi sahilde geçirmenin keyfini çıkarıyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Asırlık çınar ağaçları bakımsız kaldı: Bölgenin simgesi ağaçlar kurudu
Vatandaş ihbar etti, ekipler harekete geçti
DOA'DAN VATANDAŞA 33 MİLYON TL
Sinema Dünyasının Acı Kaybı: Efsane Oyuncu Sam Neill Hayatını Kaybetti
Maltepe Çınar Yaşam Kampüsü hizmete açıldı