EURO 2016'ya doğru

- Fransa Spordan Sorumlu Devlet Sekreteri, ülkede taraftar bölgeleri dışında açık havada maç yayınına izin verilmeyeceğini açıkladı


PARİS (AA) - Fransa'nın ev sahipliğinde yarın başlayacak 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2016) maç yayınları, ülkede taraftar bölgeleri dışında açık havada seyredilemeyecek.

BFM TV kanalına konuşan Spordan Sorumlu Devlet Sekreteri Thierry Braillard, EURO 2016 için öngörülen güvenlik önlemleri kapsamında, kafe ve lokantaların bahçe ve teraslarına açık havada kurulan ekranlardan karşılaşmaların seyredilemeyeceğini belirtti.

EURO 2016 maçlarını açık havada izlemek isteyen sporseverleri, taraftar bölgelerine davet eden Braillard, "Organize olmayan toplu gösterimleri kabul edemeyiz. Çünkü polisin bu tür yerlerde güvenliği sağlayacak araçları yok. Belirlenen taraftar alanlarında her şey düzenlendi." ifadelerini kullandı.

AA

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı