ETO heyetinden ABD'ye ziyaret

ETO üyeleri ABD'nin en büyük fuarlarından olan Los Angeles Auto Show'a katıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Ticaret Odası (ETO) üyelerinin Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) en büyük fuarlarından olan Los Angeles Auto Show Fuarı'na katıldığı bildirildi.

ETO'dan yapılan açıklamada, ticaret odası üyelerinin küresel fuarlardaki son durağının ABD olduğu kaydedildi.

ETO Başkanı Metin Güler'in de yer aldığı heyetin, Los Angeles kentindeki Auto Show fuarına katıldığı, oda üyesi 71 kişilik heyetin, otomobil devi firmalarının 2018 model araçlarını görme imkanı bulduğu bildirildi.

Açıklamada, şunlar yer aldı:

"ABD'li otomobil modifikasyon firmalarıyla da görüşmeler gerçekleştiren ETO heyeti, otomobil firmalarının üst düzey temsilcileriyle de görüşme fırsatı yakaladı. ABD'deki fuar ziyareti ile ETO'nun 2016 yılında düzenlediği uluslararası iş gezilerine katılan üye sayısı 300'ü aştı."

AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı