Etkili iletişim ve beden dili semineri

DÜZCE(İHA) – Dr. Nurgül Soydaş tarafından Düzce Barosu stajyer avukatlara yönelik "Beden Dili ve İletişim Becerileri" seminer gerçekleştirildi.

DÜZCE(İHA) – Dr. Nurgül Soydaş tarafından Düzce Barosu stajyer avukatlara yönelik "Beden Dili ve İletişim Becerileri" seminer gerçekleştirildi.

Düzce Üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı'nda görev yapan Dr. Öğr. Gör. Nurgül Soydaş; Düzce Barosu Meslek İçi Eğitim Seminerleri çerçevesinde, stajyer avukatlara yönelik "Beden Dili ve İletişim Becerileri" başlıklı seminer verdi.

Yoğun katılım ve ilgiyle takip edilen seminerde Dr. Soydaş; iletişim, etkili iletişim, iletişim becerileri ve beden dili başlıklarındaki sunumunda, teorik bilgileri uygulamalı eğitimlerle örnekler üzerinden açıkladı.

Tüm katılımcıların keyif aldıkları, faydalı ve olumlu geri bildirim sağladıkları program, hediye ve plaket takdiminin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

TÜBİTAK Fen Lisesi Sınavı İçin Son Gün: 90 Bilim Yıldızı Aranıyor
LGS ve YKS adaylarına "Tercih Danışmanlığı" hizmeti başladı
LGS’de tercih başvuruları başlıyor
Kırşehir’in LGS Şampiyonu: Bir Başarı Hikayesi
LGS’de başarıya damga vuran şehir: 19 öğrenci Türkiye birincisi oldu