Esra Elönü: Muhafazakarlık müslümanlığa hakaret

Uzun zamandır ekrandaki tartışmalardan uzak kalan Esra Elönü'den sert muhafazakarlık eleştirisi

Din ve muhafazakarlık üzerine yapılan tartışmalarda yaşanan sert tartışmaların değişmez ismi Esra Elönü.. Şimdi de muhafazakarlığın müslümanlığa hakaret olduğunu ileri sürüyor.

Esra Elönü, muhafazakarlığın ve muhafazakar yayınların konuşulduğu Türkiye'nin Nabzı programında çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

 

"MUHAFAZAKARLIK DİNE HAKARET"

"Muhafazakarlığın dindarlığa ve Müslümanlığa hakaret olduğunu" savunan Elönü, "Ben muhafazakar değilim. Muhafazakarlar neye inanıyorsa ben onların inandıklarına inanmıyorum. Şu andaki muhafazakarların dinle alakası yok. Din, zenginlerin eğlencesi olmuş" şeklinde konuştu.

Muhafazakar kesimin dergilerini de eleştiren Elönü, bu dergilerde "başörtüsü teşhirciliği" yapıldığını söyledi.

"Başörtüsü dindarlaşma değil, sosyalleşme aracı" diyen Elönü, çapkınlığa dindar kılıf uydurulmaya çalışıldığını ileri sürdü.

Medya Haberleri

Selçuklu Sarayında İktidar Savaşı Başlıyor
Gönül Dağı 7. Sezon Zaman Atlamasıyla Geliyor: Gedelli’nin Yeni Nesil Amcaoğulları Kimler Oldu?
Ciddi Sağlık Sorunlarını Geride Bırakmıştı: Ufuk Özkan Sahalara Döndü
Nüfusunun Yaklaşık 3 Katı Alanı Doldurdu
Manifest grubunun kurucusu ve menajeri Tolga Akış gözaltına alındı