Eskrim: Gençler Flöre Türkiye Şampiyonası

- Şampiyonada madalya alan sporcular belli oldu


ANKARA (AA) - Ankara'da düzenlenen Gençler Flöre Türkiye Şampiyonası'nda erkeklerde İstanbul Altınyurt Spor Kulübünden Poyraz Tuncer, kadınlarda Ankara ferdi sporcusu Alisa İsbir altın madalya kazandı.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Sincan Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada madalya kazanan sporcular belli oldu. Erkeklerde İstanbul Altınyurt Spor Kulübünden Poyraz Tuncer altın, aynı kulüpten Alp Eyüpoğlu gümüş madalyanın sahibi oldu. İstanbul Marmara Eskrim Spor Kulübünden Emir Törü ile İzmir Ayberk Eskrim Spor Kulübünden Neşet Seçer ise bronz madalya elde etti.

Kadınlarda ise ise Ankara ferdi sporcusu Alisa İsbir altın, Ankara Eskrim Spor Kulübünden Nazlı Ceren Alioğlu gümüş, İstanbul Marmara Eskrim Spor Kulübü sporcuları Selma Defne Karataban ile Büşra Okumuş da bronz madalyayı boynuna taktı.


Spor Haberleri

2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te
Trendyol Süper Lig’de 15. hafta maçları