Eskrim: Burgaz Kupası

- Bulgaristan'da düzenlenen turnuvada Türk sporcular bireyselde 3 birincilik elde ederken, takım kategorisinde 1 ikincilik ve 2 üçüncülük kupası kazandı


ANKARA (AA) - Eskrimde Bulgaristan'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2019 Burgaz Kupası sona erdi.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Burgaz kentindeki turnuvada Türk sporcular bireyselde 3 birincilik, takım kategorisinde de 1 ikincilik ve 2 üçüncülük kupası kazandı.

Bireyselde, 12 yaş altı erkekler kılıç kategorisinde Arda Tanerler, 12 yaş altı kızlar kılıç kategorisinde Ela Güneş ve 14 yaş altı erkekler kılıç kategorisinde ise Demir Çilingir birinci sırayı aldı.

Ayrıca, Toprak Altınçekiç, Demir Çilingir ve Efe Toker'den oluşan "TUR1" erkek takımı ikincilik, Arhan Andıç, Kıvanç Cengiz, Efe Emiroğlu ve Uras Macit'ten oluşan "Demirspor" takımı ile Rana Ataktürk, Duru Duş ve Defne Utaş’tan oluşan "TUR1" kız takımı da üçüncülük kupasının sahibi oldu.


Spor Haberleri

Gençlerbirliği’nde yeni başkan Arda Çakmak
2026 Dünya Kupası kuraları çekildi: Türkiye’nin rakipleri netleşti
BAHİS OPERASYONUNDA İKİNCİ DAKGA
SÜPER LİG'DE HOCA KRİZİ
Konyaspor'un Kritik Sınavında Düdük Ümit Öztürk'te