Eskişehirsporlu çift marşlarla düğün salonunu tribüne çevirdi

Eskişehir'de dünya evine giren Büşra Kahraman ve Emre Görgül çifti, düğünlerinde Eskişehirspor marşı söyleyip salonu adeta tribüne çevirdi.

Eskişehir'de dünya evine giren Büşra Kahraman ve Emre Görgül çifti, düğünlerinde Eskişehirspor marşı söyleyip salonu adeta tribüne çevirdi.

Eskişehir'de yaşayan Büşra Kahraman ve Emre Görgül çifti Odunpazarı ilçesi 71 Evler Mahallesi Ertaş Caddesi'nde dünya evine girdi. Çiftin düğününe çok sayıda akrabası ve arkadaşı katıldı. Aynı zamanda Eskişehirspor taraftarı olan Görgül çifti, nikâh masasında "Evet" diyerek hayatlarını bileştirdi. Aşığı oldukları renkleri özel günlerinde de anımsayan çiçeği burnundaki çift Eskişehirspor atkısı açarak arkadaşları ile birlikte Es-es marşı söylediler. Oldukça eğlenen çifte misafirler alkışları ile destek verip mutluluklar temennisinde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

İKİNCİ YENİLGİ KONYA'DAN
Okan Buruk'tan Konyaspor maçında 6 değişiklik
Levent Şahin’e ilk maçında Fatih Terim desteği
Skriniar’ın durumu kritik
Fenerbahçe’de Ağır Yenilgi Sonrası İtiraf: 5-0 da Olabilirdi