Eskişehirspor'da kaleci Boffin'in kadro dışı kalması

Kaleci Boffin: "Kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil"


ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor takım kaptanlarından kaleci Ruud Boffin, teknik direktör Samet Aybaba, tarafından kadro dışı bırakılmasına ilişkin, "Kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil." ifadelerini kullandı.

Kaleci Boffin, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesabından İngilizce ve Türkçe yaptığı açıklamada, takımı asla yalnız bırakmadığını bildirdi.

Eskişehirspor'un ligde kalacağı umudunu taşıdığını belirten Boffin, açıklamasında şunları kaydetti:

"Burası muhteşem bir şehir ve takım çok güzel. Ben ücretim için 3-5 ay bekledim, hep süre tanıdım ve elimden geleni yaptım. Gerçekten kadro dışı kaldığıma çok üzgünüm, kimse hakkında kötü bir şey söylemek istemiyorum. Bu benim yapıma uygun değil. Her zaman kulübümüzün menfaatlerini düşünen birine, yani saygıyı hak eden birine bu yapılmamalı, bu saygısızlık. Umuyorum ki bu olay takımı ve oyuncuları kötü yönde etkilemez. Eskişehirspor kalan maçları iyi şekilde geçirip ligde kalacak."

AA

Spor Haberleri

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım Dönemi: Olağanüstü Seçim Sonuçlandı
Bursaspor geleceğin Thierry Henry'sini buldu
Kim bu Hakan Safi? Serveti ne kadar? Ne iş yapıyor?
Dünya Kupası'nın Galibi Belli Oldu!
Fenerbahçe Başkan Ararken Sörloth Yeni Takımına Gidiyor