Eskişehir’in yüksek kesimlerine kar yağdı

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kent merkezinin yüksek kesimleri karla kaplandı.

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kent merkezinin yüksek kesimleri karla kaplandı.

Eskişehir'de hava sıcaklıklarının 10 ila 15 derece arasında düşmesiyle birlikte kentin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu. Eskişehirliler yeni güne karla uyanırken, araçlar, parklardaki oyun alanları, yeni çiçek açmış ağaçlar ve bitkiler karla örtüldü.

Hava sıcaklığının 1 derece ölçüldüğü kentte yer yer sis de etkisini hissettirdi. Aralıklarla devam eden yağışın öğleden sonra etkisini yitirmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan