Eskişehir'deki silahlı kavga

Kent merkezinde çıkan silahlı kavgada 5 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddia edilen zanlı tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, dün 5 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi, adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliğinde ifadeleri alınan zanlı Fatih Ö. ile yaralama olayının azmettiricileri oldukları öne sürülen Tahsin H. ve Hıdır H, geniş güvenlik önlemleri altında Eskişehir Adalet Sarayına getirildi.

Söz konusu şüphelilerden Fatih Ö. tutuklandı. Tahsin H. ile Hıdır E, sevk edildikleri mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Hoşnudiye Mahallesi İsmet İnönü Caddesi'nde yürüyen Erdal E, Alaaddin S. ile Fatih Ö. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Fatih Ö, üzerindeki silahla Erdal E. ile Alaaddin S'yi yaralamış, bu sırada yoldan geçen Burcu A, Metin K. ile Erkan A'ya da mermi isabet etmişti.

Polis, zanlı Fatih Ö'yü olay yerinde suç aletiyle yakalamıştı.

Yaralılardan Burcu A'nın olay sırasında yoldan geçtiği belirlendi.

AA

Gündem Haberleri

KONYA SAKİN
TUZ GÖLÜ YÜZDE 45 BÜYÜDÜ
Berberde Hayat Kurtaran Müdahale: Boğazına Erik Kaçan Müşteriyi Kurtardı
15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı