Eskişehir'de yemek yarışması

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 4. Ulusal Pişmiş Toprak Kaplarda Yemek Yarışması yapıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi,...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de 4. Ulusal Pişmiş Toprak Kaplarda Yemek Yarışması yapıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Tepebaşı Belediyesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Eskişehir Aşçılar Derneğince Eski Eti Fabrika alanında düzenlenen Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu kapsamındaki yarışmaya 15 şehirden 18-25 yaşlarında 50 profesyonel yarışmacı katıldı.

Eskişehir Aşçılar Dernek Başkanı Yılmaz Korkmaz, Başkan Ataç'ın desteğiyle gerçekleştirdikleri etkinliğin federasyon çatısı altındaki aşçıları bir araya getirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Yarışmada "tavuk kategorisi"nde Barış Terk birinci, Hatice Gamze Yılmaz ikinci ve Dilan Ertaş ise üçüncü oldu.

"Et kategorisi"ndeyse Mustafa Şahin birinci, Buket Batmaz ikinci ve Samet Yar üçüncülüğü elde etti.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2024 Yılı Sinema Sektörü Desteklerini Açıkladı
Türkiye’nin ilk kadın Hacivat oyuncusu
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini tamamladı
Gülten Dayıoğlu 2023 Çocuk Romanı Ödülü, Tunç Kurt’un oldu
Konya'nın düğün tatlısı 'zerde' yarışmada birinci oldu