Eskişehir'de uyuşturucu operasyonu

Kentte 16 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 15 şüpheli yakalandı- Şüphelilerden 9'u emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 15 şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, daha önceden belirlenen 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda yakalanan 15 şüpheli emniyete götürüldü.

"Uyuşturucu madde kullanmak ve temin etmek" suçunu işledikleri belirlenen şüphelilerden 9'u emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan 6 şüphelinin adreslerinde yapılan aramada, bir miktar sentetik uyuşturucu, metamfetamin, 3 ruhsatsız tabanca ile bir tüfek ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Gündem Haberleri

“Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü” Şimdi de Sierra Leone’de (Afrika)
Belediyeden gazetecilere 7/24 açık tesis
TÜRKİYE GENELİNDE ALARM
Sel sonrası Galatasaray stadında çalışmalar sürüyor
Marmara’da Dev Deprem Tatbikatı: 7 İl Alarm Verdi