Eskişehir'de telefon dolandırıcılığı iddiası

Telefonda kendisini savcı veya polis olarak tanıtarak 193 bin liralık dolandırıcılık yaptığı öne sürülen Suriye uyruklu şüpheli, yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de telefonla aradığı kişilere, kendisini savcı veya polis olarak tanıtarak 193 bin liralık dolandırıcılık yaptığı öne sürülen Suriye uyruklu şüpheli, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, N.A'yı arayıp kendisini polis olarak tanıtan şüpheli M.M. (26), "Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçmiş, bankada ve evinizde bulunan paranızı bize teslim edin." dedi.

Bunun üzerine N.A, evine davet ettiği şüpheliye para ve ziynet eşyalarını verdiği sırada, polis ekipleri duruma müdahale etti.

Şüpheliyi bir süredir takibe aldıkları öğrenilen polis ekipleri, yakaladıkları M.M'nin daha önce de benzer yöntemlerle C.T'yi 150 bin, Y.Ç'yi 36 bin ve A.Y'yi 7 bin lira dolandırdığını tespit etti.

Gözaltına alınan M.M, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI