Eskişehir'de Şafak Operasyonu: Tepebaşı Belediyesi'ne Polis Baskını!

Eskişehir'de Tepebaşı Belediyesi'ne şafak operasyonu! KOM ekipleri binada inceleme başlatırken, 20'ye yakın çalışan gözaltına alındı. İşte tüm detaylar.

Eskişehir’de sabahın ilk saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı Belediyesi ve bazı çalışanların ikametlerine yönelik eş zamanlı bir operasyon başlattı.

Sosyal İşler Müdürlüğü’nde İnceleme Sürüyor

Gelen ilk bilgilere göre, polis ekiplerinin odağında belediye bünyesindeki Sosyal İşler Müdürlüğü yer alıyor. Belediye binasına giren ekipler, müdürlükteki evrak ve dijital materyaller üzerinde detaylı inceleme yaparken, çevrede güvenlik önlemleri artırıldı.

20 Kişi Gözaltına Alındı

Operasyon kapsamında sadece belediye binasında değil, personellerin evlerinde de aramalar gerçekleştirildi. Şu ana kadar aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu 20’ye yakın kişinin gözaltına alındığı belirtiliyor.

Son dakika operasyonunun içeriği ve gözaltı gerekçelerine ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili tahkikat geniş çaplı devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Tansiyonu Yükselten Baskın: Ankara’dan İsrail’e Çok Sert Yanıt!
Bahar şenliklerindeki olaylarla ilgili 6 kişi tutuklandı
KONYA OVASI VE KÜÇÜK ESNAF İÇİN KRİTİK ÇAĞRI
KONYA-İZMİR YOLCULARINA GÜZEL HABER
Ankara'da Kuş Uçurtulmayacak! Sokağa Çıkma Kısıtlaması Masada