Eskişehir'de rehine kurtarma operasyonu

Silahlı kavganın ardından kapısını kırarak girdiği evde üniversite öğrencisi genç kızı rehin alan kişinin de arasında bulunduğu 2 şüpheli adliyeye sevk edildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, kapısını kırarak girdiği evde üniversite öğrencisi genç kızı rehin alan kişinin de arasında bulunduğu 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Toros Sokak'ta dün yaşanan silahlı saldırı olayının ardından bir apartmanın 3. katında yaşayan Anadolu Üniversitesi öğrencisi G.Ö'yü bıçakla rehin alan saldırgan Sercan İ. ile kavgaya karışan Halil K'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Bahçelievler Mahallesi Toros Sokak'ta Sercan İ. ve arkadaşı Halil Geçici ile henüz kimliği tespit edilemeyen bir kişi arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Geçici, silahla omzundan yaralanmıştı. Bu sırada kaçan Sercan İ, olay yeri yakınlarında bulunan bir apartmana girip 3. kattaki tanımadığı Anadolu Üniversitesi öğrencisi G.Ö'yü bıçakla rehin almıştı.

Saldırgan Sercan İ, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı operasyonla etkisiz hale getirilip gözaltına alınmıştı.


AA

Gündem Haberleri

Gümrükte Kırılan Eserler Beyan Dışı Çıktı
Dinar'da 4.1 Büyüklüğünde Depremin Ardından Son Durum
Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu son yolculuğuna uğurlandı
30 Yılda Vaatler Arttı, Atmosferdeki Karbon Yoğunluğu Yüzde 18 Büyüdü
SON 66 YILIN EN YAĞIŞLI DÖNEMİ